خانه / سایر رشته های فنی مهندسی / روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي

روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي

دانلود فایل روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي

روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي

 

عنوان فایل : روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي

دسته بندی : سایر رشته های فنی مهندسی

برچسب ها:

 

روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي

روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي

حجم فایل : 1.5 MB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 25 بسمه تعالي روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي مشخصات برنج خوب برنج خوب برنجي است كه دانه ها يكدست و حالت شيشه اي توپر،بدون داشتن دانه هاي سفيد و خرده باشد.نوك برنج نبايد حالت سفيد داشته باشد.برنج پخته در مقايسه با برنج خام بايد سفيد رنگ ،كشيده،دانه ها يك اندازه و داراي طعم و بو و رنگ مناسب باشد.تفاوت برنج ايراني و پاكستاني:برنج پاكستاني حالت شيشه اي دارند و دانه ها اگر در نور بگيريم از پشت…

 

کد فایل روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي : 682411

| سایر رشته های فنی مهندسی

جهت دانلود روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي در کادر زیر کلیک کنید

روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي

مشخصات روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي  با کد فایل 682411  در دسته بندی سایر رشته های فنی مهندسی  با برچسب های فایل   قابل دانلود از طریق ( دریافت فایل ) می باشد .

توضیحاتی در مورد روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي

  • تذکر : فایل مورد نظر ( روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي ) از سایت فورکیا استخراج شده و در این سایت درج شده است که برای بررسی خریدتان باید با سایت مورد نظر در ارتباط باشید و ما در قبال محتوا و فایل های درج شده هیچ مسئولیتی را قبول نمیکنیم و اگر این فایل متعلق یه شماست باید به سایت فورکیا مراجعه کرده که با زدن  دانلود میتوانید به سایت مذکور مراجعه کرده و شکایت خود را مطرح کنید و ما هم پیگیر انتقادات و پیشنهاداتتان هستیم که میتوانید با مراجعه به صفحه درباره ما با ما در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *